Een tweede thuis

Bij KinderVilla hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht. Bij alle handelingen op een dag geven we individuele ontwikkelingsgerichte aandacht aan kinderen. Dit merk je al direct bij binnenkomst. Het kind wordt als eerste bij naam aangesproken. Kinderen voelen zich gezien en gehoord door medeopvoeders. We zorgen ervoor dat ze zich echt thuis voelen. Mochten we merken dat een groep onrustig is en kinderen daar last van hebben, dan splitsen we de groep.

Onze oudste dochter had vlak voordat ze vier werd en naar school ging veel moeite met afscheid nemen. Gedurende de dag voelde ze zich ook vaak verdrietig. We waren dit niet van haar gewend. Ze had altijd zoveel plezier gehad op de groep. Samen met haar mentor hebben we het probleem besproken. Het werd erg serieus genomen.

We kregen tips en maakten afspraken met onze dochter en haar directe medeopvoeders. Daarnaast mocht ze één keer per dag bij haar zusje op de babygroep gaan kijken. Dat gaf haar een veilig gevoel. Al na een paar weken was de verbetering merkbaar. We hebben deze persoonlijk benadering als heel prettig ervaren.

M. Claessen, IJburg

M. Claessen, IJburg

Unieke kindmomenten

In het leven van ieder kind zijn er momenten die je als ouder ook graag als eerste ziet. Bijvoorbeeld de eerste stapjes zetten of zelf aan-en uitkleden. Alle medeopvoeders bij KinderVilla zijn hier zich hier bewust van. Dit soort ‘magische kindmomenten’ worden vastgelegd op foto en direct naar de ouders gemaild. Ook als er een leuke activiteit heeft plaatsgevonden krijgen ouders hiervan een verslag in de mailbox. Op deze manier blijven ouders betrokken.
Vaak zijn de zorgmomenten waar ouders naar vragen. Bij KinderVilla zien we dat als basis. We laten juist graag zien welke dingen een kind leert. Dat kan heel klein zijn: voor het eerst omdraaien, een kleur herkennen, de eerste keer lachen. Daarmee bezorgen de kinderen zichzelf en ons een magisch moment. We zorgen ervoor dat deze unieke kindmomenten altijd met ouders gedeeld worden!

Inschrijven?

Via onderstaande button kunt u uw kind inschrijven bij de vestiging van uw keuze. Voor vragen over rondleidingen, wennen en ons plaatsingsbeleid kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor: 035-6420808

Pin It on Pinterest