Ervaringen

Lees hier wat onze huidige ouders vinden van KinderVilla!

Vanwege een verhuizing naar Brabant moesten wij afscheid nemen van KinderVilla. Met pijn in ons hart, want wat waren onze meiden blij en tevreden op hun groep. Ik wist dat we verwend waren door de kwaliteit die KinderVilla biedt. Maar, toen ik in Brabant op zoek ging naar nieuwe kinderopvang realiseerde ik me pas hoe groot het verschil kan zijn in kinderopvang. De 6 kinderopvangorganisaties die ik inmiddels bezocht heb, hadden allemaal iets waardoor ik twijfelde. Bij de inspectierapporten kwamen veel punten terug die in strijd waren met de voorwaarden die de GGD stelt voor kinderopvang. Vooral het gebrek aan pedagogische visie en ontwikkelingsgerichte activiteiten viel me op. Ook bleek er weinig scholing op de werkvloer, veel onrust op de groep door verschillende haal- en brengmomenten en bij sommige kinderdagverblijven zelfs televisies….

Kortom, ze halen bij lange na het niveau van KinderVilla niet. Het heeft mijn ogen weer eens geopend en ik kan niet wachten tot KinderVilla haar eerste vestiging in Den Bosch opent! Bedankt voor al die fijne jaren, we komen snel weer buurten.

Wat verlangen wij terug zeg naar jullie opvang. Inmiddels maken we of beter gezegd onze dochter een paar kleine maandjes gebruik van de opvang waar we nu wonen. Ze is nog steeds niet gewend en wij zijn ontevreden over hoe zij ’s ochtends wordt opgevangen. We zijn daarover in gesprek gegaan met desbetreffende maar wat een verschil met KinderVilla zeg!

Op school ziet de lerares echt een verschil met de kinderen die van KinderVilla afkomen of van een andere opvang. Mijn dochter en haar KinderVilla vriendjes en vriendinnetjes kunnen zich bijvoorbeeld beter concentreren. Ze luisteren beter in de kringgesprekken en zijn heel open en sociaal naar de andere klasgenootjes. Ze is haar eerste schooljaar ontspannen gestart.

Ik dacht dat ik aardig wat gewend was qua goede kinderopvang, ik was prima tevreden. Totdat wij bij jullie kwamen met onze jongens. Het kan dus echt gewoon nog veel beter. Jammer dat ik dit niet eerder wist.

Mijn dochter is dankzij de fantastische werkwijze en medeopvoeders van KinderVilla weer helemaal zichzelf geworden. Wij zijn zo blij dat wij naar jullie zijn overgestapt. Van een angstig, verdrietig meisje dat ik met pijn in mijn hart bij de opvang achterliet, is ze bij jullie vrolijk, ondernemend en zelfs ondeugend! Ik heb mijn dochter weer terug en laat haar met een gerust hart bij jullie achter.

Inschrijven?

Via onderstaande button kunt u uw kind inschrijven bij de vestiging van uw keuze. Voor vragen over rondleidingen, wennen en ons plaatsingsbeleid kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor: 035-6420808

Pin It on Pinterest