Waarom KinderVilla?

Kiest u voor KinderVilla, dan kiest u voor kwaliteit. Onze kinderdagverblijven zijn ontstaan uit de behoefte professionele opvang te bieden aan kinderen. Hierbij staat de ontwikkeling van uw kind centraal. Naast ons actuele pedagogisch beleid zijn er een aantal vaste basis waarden waarop u altijd kunt rekenen. Zo heeft ieder kind bij ons een eigen bed, werken we volgens het 4-ogenprincipe en is toegang tot onze vestiging enkel mogelijk door middel van een vingerscan. Wilt u meer lezen? Klik op de iconen hieronder. Daar vindt u onder meer diverse ervaringen van ouders.

 

4 ogen principe

We vinden we het belangrijk om kinderen in een veilige en vertrouwde omgeving op te vangen. Daarom werken we bij alle vestigingen van KinderVilla volgens het zogeheten vier-ogenprincipe.

Vingerscan

Ouders krijgen een persoonlijke vingerscan voor de toegang tot het betreffende vestiging.

Webcam

Alle groepen binnen KinderVilla zijn voorzien van een webcam. Hiermee geven we het begrip transparantie een extra dimensie. Voor ouders/verzorgers is het mogelijk om op ieder gewenst moment van de dag hun kind te volgen via de webcam.

Eigen bed kind

Bij KinderVilla hebben alle kinderen een ‘eigen’ bed. Dat is voor kinderen vertrouwd en veilig, het geeft het kind rust en regelmaat.

Tweede thuis

Bij KinderVilla hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht. Bij alle handelingen op een dag geven we individuele ontwikkelingsgerichte aandacht aan kinderen.

Interne evaluatie

Klanttevredenheid staat bij KinderVilla hoog in het vaandel. Om de kwaliteit en daarmee de tevredenheid van ouders te waarborgen doen we jaarlijks een kwaliteitsmeting.

Testimonials

Lees hier wat onze huidige ouders vinden van KinderVilla!

Highlights van de GGD

Lees hier enkele highlights uit de GGD inspectierapporten of klik verder om de volledige rapporten in te zien.

Pin It on Pinterest