Naarden

KinderVilla biedt meer dan opvang. KinderVilla biedt een tweede thuisbasis.

Adres Dagopvang en NSO

Lambertus Hortensiuslaan 28-32 1412 GW Naarden Telefoon 035-68 39 880 KVK 32099041

Management & kwaliteitscoach

Het vestigingsmanagement wordt door de directie gevoerd. Elke vestiging heeft een eigen kwaliteitscoach. Deze vormt samen met onze betrokken medeopvoeders het ‘zelfsturende team’ van KinderVilla naarden.

GGD Rapportages

Alle KinderVilla vestigingen scoren al meerdere jaren, meer dan voldoende bij de GGD. Lees hier de rapporten.

Impressie

KinderVilla naarden biedt plaats aan 2 babygroepen, 2 peutergroepen en 2 naschoolse opvang (NSO) groepen. Het pand in Naarden bestond voorheen uit 3 woonhuizen. Het wordt gekenmerkt door een huiselijke sfeer met erkers en openslaande deuren. Naast de sfeervolle groepsruimtes is er een grote groene tuin met een fietscirkel en bamboe doolhof. Er is ook een extra knutselatelier op deze vestiging.Bij deze vestiging kunnen wij maximaal 50 kinderen per dag opvangen in de dagopvang en 28 kinderen in de NSO.

Dagopvang

Babygroep 1 & 2 vangen ieder maximaal 10 kinderen op met 3 medeopvoeders per babygroep. Peuter 1 vangt maximaal 16 kinderen op en Peuter 2 vangt  maximaal 14 kinderen op met 2 medeopvoeders per peutergroep.

NSO

NSO 1 vangt maximaal 20 kinderen op met 2 medeopvoeders. NSO 2 vangt maximaal 8 kinderen op met 1 medeopvoeder.

Oudercommissie

Elke oudercommissie vertegenwoordigt de ouders van haar eigen KinderVilla vestiging. De commissie stelt zich ten doel de belangen van de kinderen en ouders van deze vestiging zo goed mogelijk te behartigen. De commissie adviseert ten aanzien van kwaliteit en houdt een vinger aan de pols bij management en directie. De oudercommissie heeft minimaal vier keer per jaar contact met het management waaronder de kwaliteitscoach van haar KinderVilla vestiging. In de agenda per vestiging zijn de vergaderdata te zien. De notulen, het email adres en de namen van de leden van de oudercommissie, kunt u lezen via de ouder inlog van deze site.

Inschrijven?

Via onderstaande button kunt u uw kind inschrijven bij de vestiging van uw keuze. Voor vragen over rondleidingen, wennen en ons plaatsingsbeleid kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor: 035-6420808

KinderVilla Naarden

Lambertus Hortensiuslaan 28-32 1412 GW Naarden

Pin It on Pinterest