IJburg Haveneiland

KinderVilla biedt meer dan opvang. KinderVilla biedt een tweede thuisbasis.

Adres Dagopvang

Hollandiagracht 101 (zie info hieronder) 1087 ND Amsterdam IJburg Telefoon 020-82 03 100 KVK 34366487 Let op! De meeste navigatieapparaten herkennen de Hollandiagracht 101 niet. Ook online kaarten zoals Google Maps geven de locatie verkeerd weer. Zie kaart hieronder voor de juiste locatie op IJburg.

Management & kwaliteitscoach

Het vestigingsmanagement wordt door de directie gevoerd. Elke vestiging heeft een eigen kwaliteitscoach. Deze vormt samen met onze betrokken medeopvoeders het ‘zelfsturende team’ van KinderVilla ijburg haveneiland.

Impressie

KinderVilla ijburg haveneiland biedt plaats aan 2 babygroepen en 2 peutergroepen. De groepen zijn gevestigd in een nieuwbouwpand met veel grote ramen. Er is een mooie centrale ruimte met woonkeuken en een atelier. Elke groep heeft een schuifpui waardoor direct toegang wordt verschaft naar de buitenruimte. De babygroepen op de eerste verdieping hebben een aparte buitenruimte, waardoor ze veilig kunnen spelen. Ook de peuters hebben een eigen buitenruimte die leeftijdsgericht is ingericht. Helaas is er op deze vestiging momenteel geen ruimte om naschoolse opvang aan te bieden. Uiteraard kunt u gebruik maken van de NSO vestiging op Steigereiland Noord.

Dagopvang

Op KinderVilla ijburg haveneiland kunnen we maximaal 55 kinderen per dag in de dagopvang opvangen. • Babygroep 1 vangt maximaal 14 kinderen op. Er staan 3 medeopvoeders op deze groep. • Babygroep 2 vangt maximaal 9 kinderen. Er staan 2 medeopvoeders op deze groep. • Peutergroep 1 & 2 vangen ieder 16 kinderen op. Er staan 2 medeopvoeders op iedere peutergroep. Registratienummer: 455602372

GGD Rapportages

Alle KinderVilla vestigingen scoren al meerdere jaren, meer dan voldoende bij de GGD. Lees hier de rapporten.

GGD rapport KinderVilla ijburg haveneiland Dagopvang

Oudercommissie

Elke oudercommissie vertegenwoordigt de ouders van haar eigen KinderVilla vestiging. De commissie stelt zich ten doel de belangen van de kinderen en ouders van deze vestiging zo goed mogelijk te behartigen. De commissie adviseert ten aanzien van kwaliteit en houdt een vinger aan de pols bij management en directie. De oudercommissie heeft minimaal vier keer per jaar contact met het management waaronder de kwaliteitscoach van haar KinderVilla vestiging. In de agenda per vestiging zijn de vergaderdata te zien. De notulen, het email adres en de namen van de leden van de oudercommissie, kunt u lezen via de ouder inlog van deze site.

Inschrijven?

Via onderstaande button kunt u uw kind inschrijven bij de vestiging van uw keuze. Voor vragen over rondleidingen, wennen en ons plaatsingsbeleid kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor: 035-6420808

KinderVilla IJburg Haveneiland

Hollandiagracht 101 1087 ND Amsterdam

Pin It on Pinterest