Hilversum

KinderVilla biedt meer dan opvang. KinderVilla biedt een tweede thuisbasis.

Adres Dagopvang

Johan Geradtsweg 109-111 1222 PP Hilversum Telefoon 035-64 20 808 KVK 32099042

Adres NSO

Jan Blankenlaan 10 1222 SW Hilversum Telefoon 035-64 20 808 KVK 32099042

Management & kwaliteitscoach

Het vestigingsmanagement wordt door de directie gevoerd. Elke vestiging heeft een eigen kwaliteitscoach. In dit geval heeft zowel de dagopvang als de nso ieder een eigen kwaliteitscoach. Deze vormt samen met onze betrokken medeopvoeders het ‘zelfsturende team’ van KinderVilla hilversum dagopvang en nso.

Dagopvang

In deze vestiging kunnen we maximaal 71 kinderen per dag in de dagopvang plaatsen en 70 kinderen bij de NSO. Ondanks het hoge aantal kinderen waarborgen wij de kleinschaligheid op de groepen. • Baby 1 vangt maximaal 14 kinderen op. Er staan 3 medeopvoeders op deze groep. • Baby 2 vangt maximaal 9 kinderen op. Er staan 2 medeopvoeders op deze groep. • Peutergroep 1 & 2 vangen ieder maximaal 16 kinderen op. Er staan 2 medeopvoeders op iedere groep. Peuter 2 is tevens een 3+ groep. • De Peuter/baby groep vangt maximaal 16 kinderen op in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Er staan 3 medeopvoeders op deze groep. Bovendien worden op deze groep niet meer dan 8 baby’s onder 1 jaar geplaatst.   Registratienummer: 683916014

Impressie

KinderVilla hilversum biedt plaats aan 2 babygroepen, 2 peutergroepen en 4 naschoolse opvang groepen (NSO). Het pand in Hilversum is een Dudok pand dat zich kenmerkt door de grote lichtinval en rechthoekige lijnen van de ruimtes. Door de ruime opzet biedt het naast de benodigde groepsruimtes plaats aan een groot kook/knutsel atelier, een enorme groene klimtuin aan de achterkant en een groot dakterras voor de babygroepen. De naschoolse opvang heeft een eigen Dudok pand aan de Jan Blankenlaan 10. Dit oude schoolgebouw heeft ook die prachtige lichtinval in de groepen. De panden liggen vrijwel tegen elkaar aan en achterlangs is er een verbinding door middel van het speelterrein.

NSO

• NSO 1 vangt maximaal 20 kinderen op. Er staan 2 medeopvoeders op deze groep. • NSO 2 vangt maximaal 10 kinderen op. Er staat 1 medeopvoeder op deze groep. • NSO 3 vangt maximaal 10 kinderen op. Er staat 1 medeopvoeder op deze groep. (Deze groep is momenteel niet open.) • NSO 4 vangt maximaal 20 kinderen op. Er staan 2 medeopvoeders op deze groep. • NSO 5 vangt maximaal 10 kinderen op. Er staat 1 medeopvoeder op deze groep. (Deze groep is momenteel in gebruik als Atelier)

Registratienummer: 964611260

GGD Rapportages

Alle KinderVilla vestigingen scoren al meerdere jaren, meer dan voldoende bij de GGD. Lees hier de rapporten.

Oudercommissie

Elke oudercommissie vertegenwoordigt de ouders van haar eigen KinderVilla vestiging. De commissie stelt zich ten doel de belangen van de kinderen en ouders van deze vestiging zo goed mogelijk te behartigen. De commissie adviseert ten aanzien van kwaliteit en houdt een vinger aan de pols bij management en directie. De oudercommissie heeft minimaal vier keer per jaar contact met het management waaronder de kwaliteitscoach van haar KinderVilla vestiging. In de agenda per vestiging zijn de vergaderdata te zien. De notulen, het email adres en de namen van de leden van de oudercommissie, kunt u lezen via de ouder inlog van deze site.

Inschrijven?

Via onderstaande button kunt u uw kind inschrijven bij de vestiging van uw keuze. Voor vragen over rondleidingen, wennen en ons plaatsingsbeleid kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor: 035-6420808

KinderVilla Hilversum

Johan Geradtsweg 109-111 1222 PP Hilversum

KinderVilla Hilversum NSO

Jan Blankenlaan 10 11222 SW Hilversum

Pin It on Pinterest