Bussum

KinderVilla biedt meer dan opvang. KinderVilla biedt een tweede thuisbasis.

Adres Dagopvang & NSO

Brediusweg 35 1401 AB Bussum Telefoon 035-82 00 090 KVK 50116649

Management & kwaliteitscoach

Het vestigingsmanagement wordt door de directie gevoerd. Elke vestiging heeft een eigen kwaliteitscoach. Deze vormt samen met onze betrokken medeopvoeders het ‘zelfsturende team’ van KinderVilla bussum.

GGD Rapportages

Alle KinderVilla vestigingen scoren al meerdere jaren, meer dan voldoende bij de GGD. Lees hier de rapporten.

Impressie

KinderVilla bussum biedt plaats aan 1 babygroep, 1 peutergroep, 1 peuter/babygroep en 1 naschoolse opvang (NSO) groep. Het pand in Bussum is een oud kantoorpand dat na een intensieve verbouwing een huiselijke sfeer uitstraalt. Het biedt naast de benodigde groepsruimtes een grote groene tuin met onder meer een fietscirkel, prachtige houten speelattributen en een extra knutselatelier.

NSO

De NSO in Bussum vangt maximaal 18 kinderen op. Er staan twee 2 medeopvoeders op de groep. Registratienummer: 244497783

Dagopvang

KinderVilla bussum kan maximaal 43 kinderen per dag opvangen in de dagopvang en 18 kinderen op de NSO.

  • Babygroep 1 vangt maximaal 13 kinderen op. Er staan 3 medeopvoeders op deze groep.
  • Peutergroep 1 vangt maximaal 14 kinderen op. Er staan 2 medeopvoeders op deze groep.
  • De peuter/babygroep vangt maximaal 16 kinderen op in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Er staan 3 medeopvoeders op deze groep. In de peuter/babygroep worden bovendien niet meer dan 8 baby’s onder 1 jaar geplaatst.

Registratienummer: 712808504

Oudercommissie

Elke oudercommissie vertegenwoordigt de ouders van haar eigen KinderVilla vestiging. De commissie stelt zich ten doel de belangen van de kinderen en ouders van deze vestiging zo goed mogelijk te behartigen. De commissie adviseert ten aanzien van kwaliteit en houdt een vinger aan de pols bij management en directie. De oudercommissie heeft minimaal vier keer per jaar contact met het management waaronder de kwaliteitscoach van haar KinderVilla vestiging. In de agenda per vestiging zijn de vergaderdata te zien. De notulen, het email adres en de namen van de leden van de oudercommissie, kunt u lezen via de ouder inlog van deze site.

Inschrijven?

Via onderstaande button kunt u uw kind inschrijven bij de vestiging van uw keuze. Voor vragen over rondleidingen, wennen en ons plaatsingsbeleid kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor: 035-6420808

KinderVilla Bussum

Brediusweg 35 1401 AB Bussum

Pin It on Pinterest