Wie zijn wij?

KinderVilla biedt meer dan opvang. KinderVilla biedt een tweede thuisbasis.

KinderVilla is in 2000 opgericht door twee werkende moeders: Eugenie Suer en Natalie Feijen. “Dit kan beter!”, dachten ze allebei toen ze kinderopvang voor hun eigen kinderen zochten. Eugenie heeft een pedagogische opleiding en Natalie een managementachtergrond. Ze bundelden hun krachten en KinderVilla werd geboren.

Uw kind in ontwikkeling
Vanaf de start van KinderVilla staat de ontwikkeling en groei van het kind centraal. Deze focus gecombineerd met aandacht en oog voor detail in de dagelijkse praktijk maken van KinderVilla een kwalitatief hoogstaand kinderdagverblijf. We werken met kleinschalige groepen en een duidelijk pedagogisch beleid. Hierin spelen de vier pedagogische basisdoelen en onze eigen KinderVilla Cultuur  een grote rol.

Eugenie Suer en Natalie Feijen

KinderVilla startte in 2000 met dagopvang in ’t Gooi. Er zijn vestigingen in Naarden, Bussum en Hilversum. In 2009 kwamen daar twee vestigingen bij in Amsterdam (IJburg). Daarnaast heeft KinderVilla inmiddels ook meerdere NSO vestigingen.

‘KinderVilla geeft vertrouwen’ is één van de basisgedachten voor onze kinderopvang. Om dit te bereiken geven we persoonlijke aandacht aan de kinderen, hun ouders en onze teamleden. Daarmee creëren we een omgeving waar iedereen zich kan ontwikkelen. We werken met kleinschalige groepen en een duidelijk pedagogisch beleid. We leggen bovendien de lat hoog als het aankomt op veiligheid, hygiëne en sfeer binnen onze vestigingen. Ouders kunnen met een gerust hart werken omdat zij ervaren dat hun kind(eren) bij ons in vertrouwde handen zijn.

Lees hier meer over onze missie & visie, onze werkwijze, ons pedagogisch beleid, de veiligheid binnen KinderVilla en de meerwaarde die ouders bij KinderVilla ervaren. In 2014 werden Natalie en Eugenie uitgeroepen tot twee van de honderd beste vrouwelijke ondernemers van Nederland. Zij behoren daarmee tot de “Next Women top 100”. Ook in 2015 en 2016 zijn ze genomineerd.

Inschrijven?

Via onderstaande button kunt u uw kind inschrijven bij de vestiging van uw keuze. Voor vragen over rondleidingen, wennen en ons plaatsingsbeleid kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor: 035-6420808

Pin It on Pinterest