Over ons

Vanaf de start van KinderVilla staan de ontwikkeling en groei van het kind centraal. Deze focus gecombineerd met aandacht en oog voor detail in de dagelijkse praktijk maken van KinderVilla een kwalitatief hoogstaand kinderdagverblijf. We werken met kleinschalige groepen en een duidelijk pedagogisch beleid. Hierin spelen de vier pedagogische basisdoelen en onze eigen KinderVilla Cultuur een grote rol. We leggen bovendien de lat hoog als het aankomt op veiligheid, hygiëne en sfeer binnen onze vestigingen. Ouders kunnen met een gerust hart werken omdat zij ervaren dat hun kind(eren) bij ons in vertrouwde handen zijn.

Missie & Visie

Ieder kind heeft recht op kwalitatief goede opvang. Bij KinderVilla stellen we ons ten doel hier een onmisbare bijdrage aan te leveren. “Onze” kinderen maken het verschil!

Wie zijn wij?

KinderVilla is in 2000 opgericht door twee werkende moeders: Eugenie Suer en Natalie Feijen. “Dit kan beter!”, dachten ze allebei toen ze kinderopvang voor hun eigen kinderen zochten.

Medewerkers

Alle teams bij KinderVilla bestaan uit gemotiveerde medeopvoeders die bewust gekozen hebben voor het vak kinderopvang. Binnen de teams maken wij zoveel mogelijk een afspiegeling van de maatschappij.

Tarieven

KinderVilla wil graag de tweede thuisbasis zijn voor uw kind. Het hechtingsproces wordt bevordert als kinderen meerdere dagen per week komen. Om deze reden werken wij met staffelprijzen.

Vacatures

KinderVilla zoekt professionals voor haar vestigingen. We bieden een dynamische werkomgeving in hecht teamverband. Al onze medeopvoeders krijgen intensieve begeleiding en volgen pedagogisch inhoudelijke trainingen.

In de media

KinderVilla verschijnt met regelmaat in de media. Als koploper in de branche is een sterke visie op kwalitatieve kinderopvang noodzakelijk. Deze delen wij graag met u. De artikelen geven een goed beeld over wat u van KinderVilla kunt verwachten.

Pin It on Pinterest