Maaltijdservice

De avond met jonge kinderen kent een beperkt aantal uur. Veel gezinnen kiezen er steeds vaker voor om na een lange werkdag en kinderopvang deze uren kwalitatief anders door te brengen. Koken kost tijd en kinderen zijn in de regel te moe om daarop te wachten. De keuze voor een kant–en-klaar-maaltijd is dan snel gemaakt. Een kant-en-klaar-maaltijd dient echter wél gezond te zijn. Zo min mogelijk E-nummers en suiker, bij voorkeur biologisch, vers, gevarieerd met behoud van alle vitamines, duurzaam bereid en voor een redelijke prijs. KinderVilla voorziet graag in de mogelijkheid een gezonde kant-en-klaarmaaltijd voor het hele gezin.

Voor de KinderVilla vestigingen in ’t Gooi via Culidelight

U klikt hieronder op de link naar de shop. Daarna kiest u het menu dat u vandaag (mits besteld vóór 15:00), morgen of ergens de rest van die week wilt eten. U rekent af en vervolgens wordt de maaltijd rond 16:30 bij de KinderVilla vestiging van uw kind bezorgd. Op het moment dat u uw kind komt ophalen, neemt u ook uw kant-en-klaar-maaltijd mee en warmt deze thuis in de oven óf magnetron op. Eet smakelijk!

LET OP:

  • Verzendkosten; u kunt deze negeren. Het afleveren bij een van onze vestigingen is voor u als klant altijd gratis
  • Adres gegevens; selecteer onderaan “naar dit adres verzenden” (het verzendadres wordt genegeerd)
  • Verzendmethode; selecteer één van de drie “Afhalen KinderVilla bussum, hilversum óf naarden”
  • Wilt u een andere afleverdatum, dan kunt u dit vermelden in het opmerkingen vak van de order.

Culidelight voor KinderVilla bussum, hilversum óf naarden

Voor de KinderVilla vestigingen op Amsterdam IJburg via Marleen kookt

U klikt hieronder op de link van uw vestiging. Daarna kiest u het menu dat u vandaag (mits besteld vóór 10:30), morgen of ergens de rest van die week wilt eten. U rekent af en vervolgens wordt de maaltijd op de door u aangegeven tijd bij de KinderVilla vestiging van uw kind bezorgd. Op het moment dat u uw kind komt ophalen, neemt u ook uw kant-en-klaar-maaltijd mee en warmt u deze thuis op in oven óf magnetron volgens de bijgeleverde instructies. Eet smakelijk!

Marleen kookt voor KinderVilla ijburg steigereiland
Marleen kookt voor KinderVilla ijburg haveneiland

Meer over onze partners

Voor haar vestigingen in Amsterdam IJburg gaat KinderVilla een samenwerkingspilot aan met “Marleen Kookt” uit Amsterdam. Voor haar vestigingen in ’t Gooi is gekozen om met “Culidelight” uit Bussum een pilot te gaan draaien.

Beide ondernemers passen uitstekend bij de filosofie van KinderVilla. Zij kiezen voor ondernemerschap met een maatschappelijke verantwoordelijkheid. De maaltijden worden met veel passie en liefde samengesteld en bereid. Zowel Marleen Kookt als Culidelight bieden maaltijden aan die geschikt zijn voor gezinnen met (jonge) kinderen.

De één draagt haar steentje bij aan het milieu door te kiezen voor duurzaam, schoon transport van de maaltijden (met een snelle bakfiets). De ander zet zich in voor een goed doel door het gratis ter beschikking stellen van maaltijden aan ouders en kinderen met kanker.

Nb. KinderVilla faciliteert enkel in deze maaltijdservice. We kunnen uw menukeuze niet zien en hebben geen financieel belang bij afname van de maaltijden.

Pin It on Pinterest